voor de samenleving

Bij Ons Werkt heeft door middel van o.a. detachering van hooggekwalificeerde professionals een positief effect op de samenleving. Wij fungeren als een verbindende kracht tussen mens en maatschappij en richten ons op het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen binnen gemeenten, én de publieke sector. Hier zijn enkele manieren hoe wij een positieve invloed hebben:


  • Duurzaamheid: Wij zijn een papierloze organisatie met een uitgebreid mobiliteitsplan. Dit bestaat o.a. uit een fietsplan, hybride werken en gebruik van elektrische voertuigen. Ook stimuleren wij het gebruik van openbaar vervoer.
  • Oplossen van maatschappelijke vraagstukken: Door hooggekwalificeerde professionals te detacheren bij organisaties en gemeentelijke instanties, helpen wij bij het aanpakken van diverse maatschappelijke vraagstukken. Of het nu gaat om het verbeteren van de gezondheidszorg, het bevorderen van onderwijs, het stimuleren van duurzame infrastructuur of het aanpakken van sociale uitdagingen, de inzet van onze deskundige professionals leidt tot effectieve oplossingen die de samenleving ten goede komen.
  • Versterken van de publieke sector: Bij Ons Werkt draagt bij aan de versterking van de publieke sector door de juiste professionals op de juiste plekken in te zetten. Hierdoor worden gemeentelijke en overheidsorganisaties voorzien van de benodigde expertise om hun dienstverlening en resultaten te optimaliseren.
  • Inclusiviteit en participatie bevorderen: We streven naar een inclusieve samenleving waarin iedereen een stem heeft en volledig kan deelnemen. Door professionals te detacheren die zich richten op diverse sociale en maatschappelijke vraagstukken, wordt bijgedragen aan een meer participatieve samenleving waarin verschillende perspectieven en behoeften worden vertegenwoordigd. Wij werken aan het creëren van een omgeving waarin alle individuen zich welkom en gewaardeerd voelen en gelijke kansen krijgen, ongeacht hun achtergrond, cultuur, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religie of fysieke en mentale mogelijkheden.


Ik ben geïnteresseerd!
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn